siriwessel.dk/kassen

Fortrydelsesret & Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER OG RETTIGHEDER ved køb af online kursus og forløb på www.siriwessel.dk

PRODUKTER OG TJENESTER UDBYDES AF

MinTerapi – Specialpsykologklinik

Gersonsvej 79, tv, 2900 Hellerup. CVR 37403741

Kontakt: siriwessel@minterapi.dk

 Siri W. Wetlesen

Telefonnummer 30911771

BETALING

Du får adgang til et online kursus med digitalt indhold via et login. Betaling vil først blive trukket på din konto, når login oplysninger afsendes. Kvittering for trækket tilsendes pr. email.

BETALINGSMETODER

Betaling

Minterapi – Psykologklinik og herunder siriwessel.dk modtager betaling med MobilePay, Paypall, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Minterapi – Psykologklinik og herunder siriwessel.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING

Du vil straks efter købet have adgang til dit online kursus. Levering af særlige pakker til dit kursus sker som oftest i løbet af to dage, men i særlige tilfælde kan der gå op til 10 hverdage. Hvis leveringsfristen overskrides kan du kræve at få det fulde beløb, som du har betalt tilbage.

FORTRYDELSESRET

Køb af online-kurser og digitale produkter er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven nærmere betegnet Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.

Du kan derfor ikke få pengene retur, når du først har betalt for det.

Minterapi har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, også digitalt, som stilles til rådighed i forbindelse med kurser og digitale produkter.

Ved køb af et online-kursus eller digitalt produkt opnås én licens. Det vil sige, at kurset eller produktet er til én person og må ikke deles med andre på nogen måde. Kursusmaterialet er fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Kurset/produktet må kun bruges til eget brug og må ikke bruges kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence til Minterapi.

Normalt har du fortrydelsesret på 14 dage ved køb, men fortrydelsesretten gælder således ikke på samme måde ved levering af digitalt indhold, som dette online kursus består af. Når du bestiller et online kursus, giver du samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet efter købsprocessen.

RETTIGHEDER

Ved køb opnås alene en brugsret til pågældende online kursus. Brugsretten er personlig. Online kurser på Minterapi må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Hvis vi registrerer at et login misbruges og der logges ind fra mere end 3 enheder (computer, iPad, mobil, tablet) forebeholder Minterapi sig retten til at blokere pågældende log-in uden forudgående varsel.

Online kurser må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt. Herunder må det særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Minterapi virksomhed. Derfor må andre behandlere ikke kopiere produktet til deres klinik.

Minterapi har ikke ret til at fjerne indhold i kurset, som kunden har købt, dog forebeholdes retten til at lave forbedringer, tilføjelser og foretage rettelser i udbudte online kurser og andet digitalt indhold.

ADGANG

Under hvert kursus/ forløb er der specificeret, hvor længe du har adgang til indholdet. Nogle kurser/ forløb har du adgang til i 12 måneder, andre har du livstidsadgang til. De online kurser/forløb vi udbyder livstidsadgang, er under den betingelse at du anmoder om at få kurset tilsendt pr mail.

DATAPOLITIK

Minterapi (siriwessel.dk) indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb af ydelser og produkter eller tilmelding til et evt. nyhedsbrev. Formålet med indsamlingen er at kunne gennemføre det køb/den levering, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med Persondatalovens regler. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Minterapi har om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Du kan rette henvendelse herom på ovennævnte e-mail adresse.

DISCLAIMER

Indholdet og produkter på hjemmesiden siriwessel.dk – video, tekst, lyd, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i online kurser med videre, er ment som undervisning og rådgivning i behandling og træning, og kan på ingen måde sidestilles med personlig behandling, træning, rådgivning eller professionel hjælp. Minterapi (siriwessel.dk) kan ikke give garanti for omtalte resultater.

Det pågældende indhold på siriwessel.dk er således af generel karakter og må ikke benyttes som eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om eksempelvis dit helbred eller trivsel, må du tage personlig kontakt til en relevant fagperson.

Minterapi (siriwessel.dk) kan ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet i de online kurser eller andet digitalt indhold på siden.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

REKLAMATIONSRET FOR FORBRUGERE

Kontakt os med det samme, hvis du oplever problemer med et online kursus på siriwessel@minterapi.dk.  Du kan som udgangspunkt reklamere i mindst 1 år, efter et online kursus er leveret. Du kan dog miste sin reklamationsret, hvis der ikke reklameres inden rimelig tid efter, at manglen er eller burde være opdaget.

KLAGEGANG FOR FORBRUGERE

Vil du klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på siriwessel@minterapi.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

LOVVALG OG VÆRNETING

Aftalen er undergivet dansk ret. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne skal afgøres ved Retten.

 

Scroll to Top